Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
válasz
sziszi-fuszi
üzenetére
Nagysándorban minden rendben van, bár nekem Kaon modem van, nem Sagem....
-
Igen ez így van mindenhol, de ha sz@r tv-t szeretnél akkor lehet választani a Telekomot is. Sok ember szereti, de én sok panaszt olvasok a Telekom Otthoni szolgáltatások topikban. Nézz át, kérdezősködj ott is. Voda Tv egész évben jó, tavaly talán 1x volt kimaradás. Telekom nálam viszonylag friss, 3 hónapja van bekötve. Minden jó vele eddig, de ahogy olvasom a tapasztalatokat, nincs sok probléma vele a környéken.
-
***UPDATE***
Tegnap a Telekom szerelők behúzták a kábelt a lakásba (térkő bontás..stb). Tök szép munkát végeztek, + egészen a végpontig jöttek. Ez plusz 1 pont nekik. Ma már csörögtek, hogy holnap jönnek is bekötni.
-
-
-
Fél siker! Kijött egy fiatal srác, józan paraszti ésszel vázolta a helyzetet: Balra tőülnk van 2 ház, előttük fel kell szedni a térkőt 2!!! sorban. (Mindjárt jobb mint a többi szerelő aki kijött, ők már a fél udvart elbontották volna.) Igaázból a lehető legjobb megoldás ez.
Egyik szomszéd már beleegyezett a bontásba, őt nem zavarja az a 2 sor, a másikra még várunk.
-
Kedden jönnek, de egyelőre kiindulási pontom sincs. Van egy akna az utcán, állítólag onnan jön be a kábel, de hogy hol.... nem találom meg szerintem soha

Remélem egy komolyabb szakembert küldenek ki, aki nem fog az első 2 perc után elszaladni azzal az indokkal hogy ez megoldhatatlan
-
Elhiszem, hogy nem volt vele gondod. Viszont a fejlesztést a UPC és a VODA is kifelejtette. Ügyfélszolgálat is mondta, hogy a jővőre tekintve itt tényleg nem lesz semmi változás.
Ásásban pedig nem tudok segíteni, mivel minden beton és térkő
. Másik nagy bajom az, hogy nem tudom hol megy be a vodás kábel a háznál. Alaprajz nincs, anélkül meg nehéz bármit is megállapítani. -
Nem tudom nálad hogy volt. Itt négyes sorház van és nem tudják megoldani vagy a szerelő nem akarja, mert nem tudja hol jön be a kábel. Ezzel a címszóval le is zárat, többször is.
UPC (vagy hívjuk csak ócska-undorító Monortelnek, mert ők csináltákl) csövében nem tudom miért nem húzzák be. Biztos van valami techinkai háttere, de csak a pingvinezés ment eddig. Viszont most ha jönnek, nem fog elmenni a szerelő addig amíg nem mondja meg, hogy mi a megoldás.
NeoPampalini
Ja, ismerős. Most telenor flotta van, korlátlan. Sz@rt se ér. Napközben úgy ahogy jó, de 4től este 10-ig semmit sem ér. Más nem, lesz lesz havi 15k-ért 30/30 Mbit-es mikros net. -
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tavasszal már volt egy körünk tavasszal.
A router és netje köszönjük, jól van