Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
prmcsk #10128 üzenetére
Hát ha neked megéri, akkor maradj náluk. Ez mindenkinél változó mi jó, mi nem. Igényfüggő a kérdés.
Én nem Pilisi vagyok, de nekem mindenképp 50 Mbit/sec az alsó és felső határ, és TV+Telefonnal együtt nem vagyok hajlandó 8000-nál többet fizetni. (Nagy TV). Szerencsére eredetileg 10.500 lenne ez a csomag, viszont 2500Ft-ot elenged a feliratkozásosdi.
A te történetedben a következőket kell figyelembe venni:
- Kell-e TV és/vagy telefon.
- Ha igen tudják-e ők biztosítani. (nem ismerem a szolgáltatót)
- Ha tudják, akkor olcsóbb-e úgy együtt "akciósan" mint a Telekom "akciósan" (ne a webshopos árakkal kalkulálj, hiszen feliratkozva a T is elenged 2-3 ezer forintot).Az sem mindegy hogyha olcsóbban jössz ki a jelenleginél, mennyi lesz a sebesség a Telekomhoz képest. (pl. sokan maradtak UPC-sek rengeteg kedvezményért, de ott ugye szó sincs 50 Mbitről, be kellett érniük 12 Mbps-el.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest