- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Én akkor sem gondolom, hogy ez általános lenne, taln valami dzsunka gyártó megkockáztatja, de elég nagy botrány lenne ha kiderülne, és végül is ez elég könnyen bizonyítható dolog.
Sztem inkább azt csinálják a cégek, hogy kitalálnak mindenféle hülye extra szolgáltatást, amire tulképp semmi szükséged sincs aztán a reklámokkal addig nyomják a fejedbe, hogy ez kell neked, amíg elhiszed és önszántadból cseréled le.
Jó példák erre a mobiltelefonok, kevés olyan embert ismerek aki a telefonáláson/sms íráson kívül sok funkciót használ a telefonjában(na jó, még ébresztőóra, naptár, telefonykönyv hasznos lehet), sőt általában azt sem tudják mit tudna a telefonjuk, viszont annál többet ismerek, akik rohannak a boltba, csak mert megjelent egy új tipus...
Szvsz az emberek vannak olyna hülyék, hogy ne kelljen trükközni a videókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.23)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest