- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
netchan
tag
Akkor Te ideális célközönség vagy egy ilyen madzag beszerzésére :)
Én ezzel szemezgetek egy ideje:
http://www.si87.com/Products/Cabling/Cables/bnccables.html
Persze itthon nem lehet kapni.
Ha hajnaldó vagy rá pénzt kib**ni, akkor rendelhetnénk együtt 2 ilyet, igy feleződne a postaköltség. -
netchan
tag
Hali!
Elvileg a BNC jobb minőséget ad, kevésbé érzékeny a zajra. Gyakorlatban ez csak akkor jön ki, ha minden komponens ütős.
Egy 22"-es iiyama + matrox g400 kombónál, nagy felbontásban (1280x1024, és felette), nagy frekinél (100+) elég jól kijön. Mondjuk itt már a BNC kábel minőségétől is sok függ. Először egy 3000 froncsis szart vettem, mert csak ilyet lehetett kapni, azzal elég gyér. Most hazahoztam kipróbálni egy komolyabb madzagot. Hát van különbség, de ezt csak tesztprogramokkal lehet jól látni. A baj, hogy Mo-n, boltban nem láttam még minőségi BNC-t. Munkaállomásokhoz valót lehet rendelni (Compaq, Sun), de azok 20 rugó körül kezdődnek.
Szerintem, ha nem grafikus vagy, vagy hasonló, akkor csak vakítani jó, de annak nagyon :)
n
Remélem mások is beírkálnak ide, mert kiváncsi vagyok a többiek tapasztalatára.
n
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest