- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
Aktív témák
-
netchan
tag
Hali!
Elvileg a BNC jobb minőséget ad, kevésbé érzékeny a zajra. Gyakorlatban ez csak akkor jön ki, ha minden komponens ütős.
Egy 22"-es iiyama + matrox g400 kombónál, nagy felbontásban (1280x1024, és felette), nagy frekinél (100+) elég jól kijön. Mondjuk itt már a BNC kábel minőségétől is sok függ. Először egy 3000 froncsis szart vettem, mert csak ilyet lehetett kapni, azzal elég gyér. Most hazahoztam kipróbálni egy komolyabb madzagot. Hát van különbség, de ezt csak tesztprogramokkal lehet jól látni. A baj, hogy Mo-n, boltban nem láttam még minőségi BNC-t. Munkaállomásokhoz valót lehet rendelni (Compaq, Sun), de azok 20 rugó körül kezdődnek.
Szerintem, ha nem grafikus vagy, vagy hasonló, akkor csak vakítani jó, de annak nagyon :)
n
Remélem mások is beírkálnak ide, mert kiváncsi vagyok a többiek tapasztalatára.
n
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest