Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Veriakilis
üzenetére
Nem arrol van szo, hogy senki ne erezne veled egyutt.
Egyreszt arrol, hogy a szituacio minden reszletet nem tudjuk, elozmenyek, stb.
Masreszt nem is tudnank segiteni, mivel ez egy masik forum.
Velemenyunket elmondtuk, tobbet nem tudunk tenni. Valoban nincs ertelme a topicnak. -
Veriakilis
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Zárjad be kérlek, mert látom senki sem érez velem együtt.
Köszönöm a sok-sok segítséget.
Veriakilis -
Veriakilis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
De amikor arra válaszoltam, hogy működik e a Bat fejjel lefele, akkor az jó volt, nem?
Segítőkészség... -
parandroid
félisten
Tivvel kell egyetértenem. Ha a topik abba az irányba megy el, hogy igazolást szeretnél szerezni arról, hogy nem jól moderálnak az mno-n, akkor zárom. Ennek itt semmi értelme, hogy megbeszéljük. Regisztrálj be ott más néven, és reklamálj náluk, ha a fejlesztőknek írt emailre sem kapsz választ. Vagy hagyd a fenébe az egész fórumot, ha egyszer kitettek, úgyis arra céloztak, hogy nem látnak szívesen.
A hátteret nem ismerem, én csak azt az egy felháborodot postodat láttam, és - megbocsáss - nincs is kedvem emiatt több száz hozzászólást visszaolvasni egy olyan témában, ami amúgy is taszít.
Nem tisztem igazságot tenni, a személyes véleményemet kérdezted a konkrét moderációval kapcsolatban, azt megkaptad kicsivel korábban.
Szerintem itt zárjuk le ezt a témát.
p -
válasz
Veriakilis
üzenetére
nem azért, de ha már az mno-ról is kitiltanak téged, akkor már nagy baj van...

-
Winner_hun
félisten
válasz
Veriakilis
üzenetére
Csak az eredeti topikcím miatt néztem be

A HŰTÉS/HÁZAK/TÁPOK/MODDING ok, a heatpipe házilag meg nem, egy hsz-em sincs benne

-
Veriakilis
őstag
Köszönöm ezt a választ!

Így legalább más szemszögből objektíven láthatom az eseményeket.
Érdemes megnézni, hogy milyen beírások vannak az mno-n itt:
Írjon a szerkesztőknek, fejlesztőknek! » Újítsuk meg az MNO fórumot!
Így néz ki, amikor széthullik egy fórum?
Ha egy egyszerű kicsi kis kizárás miatt valaki elveszti a nick nevét, akkor utána senki sem tudja majd, hogy 'ki is volt ő'.
Veriakilis -
tiv61us
őstag
na nmost tenyleg itt kell megbeszelni, hogy mioderalnak az MNO_n?
vagy a FIDESZ-hun
vagy a N)OL-on
ugyan -
Kidus
őstag
válasz
Veriakilis
üzenetére
''Mint moderátor mit szól ahhoz, hogy egy fórumon ha letiltanak valakit mondjuk 3 napra, azt utána soha sem tudják már visszaengedni az eredeti nevén?''
Kinos az oldal uzemelteto(i)re, es moderatoraira nezve.
Az is eleg erdekes, ha a moderatorok ok nelkul is kitiltasokkal dobaloznak, amennyiben tenyleg igy van, nem alkalmasak erre a feladatra.
En nem szivesen latogatnek ilyen forumot, gondolom ilyen esetekben ezzel mas is igy van, ez szinten rossz fenyt vet az oldalra.
Megoldast ezek szerint csak az hozhat, ha sikerul beszelni az uzemeltetovel. -
Veriakilis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia Winner_hun!
Érdekes itt találkozni,- hűtés tápok modding, heatpipe házilag...

-
Solad
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
miert, mar van a PH!-n nem permanent ban? lehet en nem figyelek elegge

-
Veriakilis
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Na ja, de eddig ott az volt a 'szokás', hogy valakit letiltottak egy időre 1 naptól 2 hétig, aztán visszengedték az eredeti nevén.
Mondjuk az előzmények nem láthatóak:
Van egy párhuzamos topik, amit a kimoderált részben szóvá tettem.
Az előző moderátor csapat ennél sokkal kisebb párhuzamosság miatt összevonta volna a kisebb topikot a nagyobbal.
Most szinte semmit sem vonnak össze.
Átestek a ló túloldalára.
A szokásjogot pedig figyelmen kívűl hagyták.
Én először szépen kérdeztem, majd nem válaszoltak.
És itt a párhuzamos topik linkje:
[link]
Ezen a néven fut: A Gyurcsány kormány megbuktatása
Szóval az a baj, hogy ami eddig simán ment, az most ott technikai (tudatlanság???) okok miatt nem lehetséges.
Ezt le is írták, hogy nem tudják hogyan kell visszaengedni valakit, akit csak egy időre tiltottak le.
Létezik a végleges letiltás is, dehát ez esetben nem erről van szó.
Ez így gáz, nem?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Így van, technikailag volt rá mód, etikailag nem.
De itt megint bejön az, amit az első hozzászólásomban írtam: fel kell venni az oldal üzemeltetőjével a kapcsolatot, és megkérdezni az ő véleményét, ha úgy érzi valaki, hogy méltánytalanság érte a moderátorok részéről.
p -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
és azt nem lehetett visszavonni.
Parci vissza tudta hozni, volt is rá példa
-
parandroid
félisten
válasz
Veriakilis
üzenetére
Azt kell mondjam, hogy azért a #8489-es postért itt is ki lettél volna téve. Lehet véleményed a moderációról, de ezt a hangnemet nálunk sem engedné meg senki, függetlenül az előzményektől.
A kitiltás időtartamával kapcsolatban: egészen a közelmúltig nálunk is csak egyféle kitiltás létezett, és azt nem lehetett visszavonni.
p -
Veriakilis
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mi a véleményed?
-
Veriakilis
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Írtam egy levelet!
Igazából arra gondoltam, hogy technikai segítséget keresek nekik, hogy el tudják látni rendesen a munkájukat.
Az előző csapat legalább technikailag tudta működtetni az mno fórumot:
pl akit letiltottak 3 napra, azt 3 nap elteltével vissza 'tudták engedni' az eredeti nick nevén.
Mivel Te moderátor vagy ezért megkérdezem, hogy mi a személyes véleményed erről?
Esetleg itt egy link a történtekről:
[link]
Mint moderátor mit szól ahhoz, hogy egy fórumon ha letiltanak valakit mondjuk 3 napra, azt utána soha sem tudják már visszaengedni az eredeti nevén?
Nem is az aggaszt, mondjuk, hogy letiltottak 3 napra, vagy 1-2 hétre, hanem az, hogy nem mehetek vissza Veriakilis néven.
Minden fórumon ez a nevem...
Veriakilis -
VladimirR
nagyúr
válasz
Veriakilis
üzenetére
eccer volt mar itt ilyen topic - csak a baj lett belole....
most elolvasom amit irsz, csak elobb irtam, hatha zarjak
szerk.: eloszor is, en az eredeti topic-cimhez szoltam hozza, ha a moderacio (itten ;p) ugy veli, hogy amit irok szuksegtelen, szedje ki
szoval, az eredeti topic-cimrol (''Hackert keresek''), nekem egybol ez a topic jutott eszembe => Bovebben: [link]
es hogy mire celoztam, mikor azt irtam, hogy ''csak a baj lett belole....''?
sokan ugy velik, hogy a fenti topic kovetkezmenye volt a 2002. november 24-i deface => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Veriakilis
üzenetére
Írj egy levelet az oldal üzemeltetőjének, hogy úgy érzed, gond van a moderációval. Ennél többet mi nem tudunk segíteni.
Jelen topik címét megváltoztattam, hogy még véletlenül se menjünk el semmilyen illegális vagy erőszakos megoldás irányába. Ja, és áthelyeztem a Fáradt gőzbe.
Vlad: de pesszimista vagy. Ha jól emlékszem, a 'Jogos moderálás' topikban hangzott el hasonló kérdés, de jobb, ha ennek külön topikja van, azt tartsuk fent a Ph!-s kérdéseknek.
p -
Veriakilis
őstag
A problémám a következő:
Előrebocsátom, hogy ha ez a kérdés nem tehető fel itt (moderálás), akkor a kérdésem csak annyi:
hol tehetek fel egy ilyen kérdést?!
A www.mno.hu fórumáról letiltottak a vadi új moderátotrok (az összes régit kirúgták, szerintem az újak sem lesznek sokáig moderátorok...).
Ott is Veriakilis néven futottam.
Egyébként - lehet hogy elfogult vagyok - ok és indoklás nélkül tiltottak le.
Sem trágár kifejezést nem használtam, sem más egyéb ilyesmit.
Max vétkem az off-olás volt, az is csak egy-két hozzászólás erejéig,- az is a saját topikomban.
Na most az új moderátorok olyan 'komoly szakemberek', hogy ha ideiglenesen letiltanak egy nick-et, akkor az jelen állás szerint nem tud visszamenni az eredeti nick nevén, hanem újra regisztrálnia kell.
Tehát az mno moderátorai nem képesek valakinek a letiltását feloldani, úgy mint a nemrég kirúgott moderátor csapat tudta eddig...
Megkértem egy rokonomat, hogy menjen fel az mno-ra az Ő nick nevén (radir) szintén az én gépemről, és ugyan kérdezze már meg a moderátorokat, hogy meddig tiltottak le.
Nem hiszitek el, hogy mi történt: Őt is letiltották, pedig csak megkérdezte a moderátorokat, hogy ugyan meddig lesz letiltva Veriakilis, és mondta nekik, hogy ők sem sokáig lesznek moderátorok ezzel a hozzáállással.
Az mno-n a moderátor egyébként fogyóeszköz...
A moderátorok miatt már nem egyszer összeomlott az mno fórum...
Ott például nincs olyan, mint itt, hogy MOD: utólag időkorlátozással szerkeszthető a hozzászóló beírása (pl helyesírási hibák javítása, meggondolatlan szöveg törlése, stb...)
Kérdés:
Hogyan lehetne megoldani, hogy fel tudjak menni az eredeti nick nevemen?!
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest