- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvus
csendes tag
Igen Argb-ről beszélünk kizárólag, " hogy az egyik led villog, a másik pulzál" igen erre gondoltam. Ezt egyik alaplapi program sem tudja amiket eddig nézegettem, csak razer chroma, meg corsair icue. Open rgb-ét is nézegettem, de ameddig jutottam vele nem volt elég meggyőző, egy corsair rammal próbálgattam, és hol világított hol nem, ledenkénti effektelési lehetőséget sem láttam benne.
-
Medvus
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom a legmegfelelőbb topikban vagyok e, de ha nem irányítsatok át kérlek, kifejezetten RGB-és topikot nem találtam.
A kérdésem az lenne hogy, hogy olcsóbb ARGB-és cuccokon van a lehetőség ledenkénti effektelésre valamilyen programmal, mint a razer chroma studioban, vagy a corsair icue-ben?
Ha nem, esetleg vannak e még ilyen gyártók, akiknek ilyen szintű az rgb vezérlési lehetőségük?
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold - Alza garancia
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest