Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtrial
tag
(#4721)
erre vki vmit? -
djtrial
tag
üdv
lenne egy kérdésem. van egy aerocool aeroengine II házam, plexi oldalán 2 ventivel.
vettem 2 billenős kapcsolót, és úgy szeretném megoldani hogy le-fel tudjam kapcsolni a ventit mert kicsit hangosak este. kell ehhez a kapcsolón kívül más? ja és hogy mit hova forrasszak a kapcsolón? a kapcsoló 3 "villás".
ilyen kapcsoló : http://www.elektrotech.hu/images/5507.jpg
a venti 3 vezetékes, belemegy egy átalakítóba, ami molexessé csinálja.
a venti kábeljét hol vágjam el, mit hova forrasszak a kapcsolón? mert két vezetékkel kell törődni tudtommal, a piros-feketével, (vagyis ami a molexbe sárga az a pozitív, a fekete a fekete). -
djtrial
tag
üdv
lenne egy kérdésem. van egy aerocool aeroengine II házam, plexi oldalán 2 ventivel.
vettem 2 billenős kapcsolót, és úgy szeretném megoldani hogy le-fel tudjam kapcsolni a ventit mert kicsit hangosak este. kell ehhez a kapcsolón kívül más? ja és hogy mit hova forrasszak a kapcsolón? a kapcsoló 3 "villás". -
djtrial
tag
üdv
vettem egy revoltec uv-s neon-t és az a baj hogy az egyik cső sokkal gyengébben ég mint a másik. ez később ugyanolyan lessz, csak azért ilyen mert még nincs "bejáratva"?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest