- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Akármilyen topicba írtam ezzel a témával kapcs. ban, sehol nem kaptam választ... Nem akarom elhinni, hogy senki nem tud itt PH!-n olyan emberkét, aki javít MP4 lejátszót...
Valaki mondjon már valamit...
-
Satyricon
addikt
Sziasztok!
Volna nekem egy ilyen MP4 lejátszóm, ami nem két fillér, ezért szeretném megjavíttatni. Flash hibás szegényke, amit firmware frissítéssel sem lehet életre kelteni.
Van esetleg köztetek valaki, aki meg tudná javítani?
Ha nincs, akkor tudtok olyan megbízható embert, aki meg tudja javítani?
-
Satyricon
addikt
Oks. Keresek a neten képet, ha nem találok róla, akkor kénytelen vagyok szétkapni a cuccot! Viszont ha bonyolult a dolog, akkor én nemtudom megcsinálni... Valaki van itt köztetek, aki esetleg Füzesabony, vagy Eger környékén lakik, és meg tudná csinálni a kék ledes mod-ot?
Szerk.: Legvégső esetben felvinném Pestre... Persze ha elvállalja majd valaki...
-
Satyricon
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Volna egy Zalman Reserator XTvízhűtés cuccom, aminek az előlapi panel világítását szeretném pirosról kék színűre cserélni/cseréltetni. Így látatlanból tudnátok mondani valamit, hogy megoldható-e a dolog? Ha szükség van rá, majd teszek be képet a panel belső részéről...
Új hozzászólás Aktív témák
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest