- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
Nightdragon #1965 üzenetére
rakd át a rácsot a másik oldalra. Ha jól van megcsinálva, akkor kézzel is meg lehet oldani, csak pár pöcköt kell kiszedni.
-
Ptech
addikt
válasz
[FH]bekem #1908 üzenetére
minden neoncső fénycső, de nem minden fénycső neoncső
, moddingban gyak. semmi.
Akkor én is kérdeznék egy olyat, hogy tud-e vki olyan helyet, ahol minnél kisebb átmérőjű, _fekete_ gégecsövet lehet kapni? Már néztem barkácsboltban, villanyszerboltban, sehol sincs fekete, meg ha van is szürke, az is 1cm-es...
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
A nélkülözhetetlen modding alkatrész:[link]
-
Ptech
addikt
Nagyon egyszerű a dolog. Megnézed, az alaplap tüskéit, és a ház panelcsatijából a megfelelő helyre rakod át a kábeleket. Egy tű segítségével ki tudod szabadítani őket, aztán már csak az alaplapnap megfelelő helyre kell raknod őket. Mielőtt szétszednéd, csinálj egy digi képet a csatiról, így mikor szétszeded is látni fogod, melyik vezeték hova való.
-
Ptech
addikt
válasz
hummerdikk #1529 üzenetére
Az ára 1k Gatyánál. Csatlakoztatni lehet, de 5V-ra kellene leszabályoznom, mert így egy orkán. Asszem veszek egy olyan 100ohm-os potit
k.t.a.: nem kell letörni, meg semmi ilyesmi, egyszerűen ki lehet cserélni az ereket a 4pines csatiban egy tű segítségével. Csak max fordulaton hajlandó elindulni, ehhez a sárga+12-es és a feka GND kell neki. Elvileg akkor lehetne úgy is, hogy szabályozható legyen a 3pines alaplapi csatiról? -
Ptech
addikt
Köszi mindenkinek az infókat. PWM-es, az biztos, megpróbáltam más sorrendben is bekötögetni, de csak úgy indul el, ha 12V-n szaladgálhat, ami nagyon jó kis turbinát varázsol belőle
. Leszedtem a kis matricáját, azalatt látszik egy kis PWM felirat is, meg a szenzora is...nos, akkor szerezzek egy ellenállást, és le 5V-ra? Milyen kellene hozzá? (Bocs, de nem értek hozzá
)
-
Ptech
addikt
válasz
question man #1510 üzenetére
ha kör alakú kis talpikák vannak az alján, megcsinálhatod, hogy pl. ásványvizes palackról a kupakot rárakod a már meglévő lábakra, így elég stabil lesz. Nekem működött, bár van aki nem szeret hasonlókkal játszadozni. A ledes talpaknak meg pofátlan áruk van, szvsz.
ó, és az egy bubis Margitszigetinek UV-érzékeny narancs kupakja van, tök jól néz ki
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
#1494-re vmi okosságot vki?
-
Ptech
addikt
A Digitalmind árlistáján láttam Codegen oldallapot, de hogy milyen pontosan, azt nem tudom, hívd fel őket, ha gondolod.
Én is kérdeznék egyet:
Van egy ADDA 9cm-es ventim, de ez egy négy pines verzió(fekete, zöld, kék sárga tyúkbél )tehát nem molex csatis. Ezt hogy tudnám beüzemelni? A helyzet az, hogy egyik alaplapi 3pines cstihoz sem ér el a kábelkája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 5
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Windows 11
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest