- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
aham, köszi
tda2005-öt ismerem, jól teljesít
ez hajtja meg a sztereo hangfalaimat a szgéphez, de ez is csak egy kis 1-1.5A-es telefontöltőről megy, de semmi probléma vele
a tda2020-at hídba kötve használom a mélynyomómhoz, de nekem elég bőven a fele hangerő is, akkor pedig még elbírja a tápja, inkább nem nyúlok hozzá...
(egyszer matattam benne debuggolás közben, és összeérhetett két drót, mert fényesen világítva füstölt el az egyik végfokic-m) -
emitter
őstag
Asszem félreértettél vmit: az atx-es tápom ugye lead + és - 12V-ot is, de az egyikből (már nem emlékszem, melyikből) csak 0.8A-t, míg a másik 20A körüli. Viszont az erősítőm +-12V-tal megy (igazából+-18 lenne az optimális), és egy ilyen erősítő áramfelvétele azért több mint 1A, ha jól tudom...mondjuk 2-3A max hangerőn?
Szóval még éppen hogy elbírja a gyengébbik ág a tápellátást.
A pufferelés mire lenne jó? -
emitter
őstag
tavir.hu-n találtam ezt a túlfesz-védő cumót
Bővebben: link
Kérdésem, h szerintetek mennyi a reális esélye, h az én jó kis chieftec 400w-os tápom hasonló módon végzi egyszer? (Tavasszal vettem)
Érdemes ilyenre költeni? Nem találtam róla képet, minden tápágat véd?
Másik: az infra-vevők közül a wuir tetszett a bekapcsolás-képessége miatt. Viszont csak soros portos, ennek van vmi hátránya - sebességben? - az usb-s megoldáshoz képest?
Ti melyiket ajánljátok? Egyáltalán a bolti verziót, vagy könnyen megoldható a házi szerelés is?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest