Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gro0ms
aktív tag
Át kellet nyomni 1 Ara...
-
gro0ms
aktív tag
Aham.
Mostmár levágtam... Akkor majd küldök képet, mert le fogom fényképezni, azzal, amivel ezt is: Bővebben: link... pontosabban Őt, mivel bár állat, a családban személyként tiszteljük és gyurmázzuk ( a kettő fontossági sorrendben nem mindig fix, mivel a macska is csak eszik és szarik meg alszik, ráadásul felváltva )
Kössz a leírást.
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Nna télleg, erre adjon valaki egy nagy-nagy tippet. A táp belsejéből szeretnék kiszedni annyi áramot, hogy jó legyen 3x4sor LEDhez (ami sztem elég sok...) van valakinek leírása abból, hogy milyen kábelben, mekkora áramerősség/feszültség van? Vagy ha a 12cms táphűtőre kötöm, akkor jó lesz? pls HELP. - ehhez nekem nincs agyam. én csak rajzolni tudok
de azt jól... 
-
gro0ms
aktív tag
tápba menne, összkaristolt (matthatású) plexi 140x75x3 mm, onnan jönnek ki a madzagok
(piros, fekete, fekete, sárga x 2 + alaplapi szarok...
) van valami pentiumizéba is, de azt majd perforálom. sokhelyen.... na és ahool kijön a plexiből ez a dolog, aoda kell egy lik. bizony...
ééééés 15mmre terveztem ( és nem akarom újrarajzolni az egész nagy tááápot
) -
gro0ms
aktív tag
Létezik 15mm-es fúrófej???
Mert ha igen, akkor hol lehet beszerezni, illetve hol lehet beszerezni? Csak mert jól jönne 1 db (plexit nyomatni!!!)
ghost, nézz e-mailt!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen egeret válasszak?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most akarom majd ''bemelegíteni'', szal ellenállásokkal pakolom tele, hogy mindig kézmeleg legyen az egér 

Mostmár levágtam... Akkor majd küldök képet, mert le fogom fényképezni, azzal, amivel ezt is:
) van valami pentiumizéba is, de azt majd perforálom. sokhelyen.... na és ahool kijön a plexiből ez a dolog, aoda kell egy lik. bizony...
)