Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
hi, lenne egy noob kérdésem!
fater odaadta a gépét h nézzem meg mi a baja csak nem adott hozzá tápkábelt.
a kérdés egyszerű: bármilyen más tápkábel jó lesz hozzá? -
Mobildeck
tag
sziasztok! remélem tudtok segíteni.. még december környékén vásároltam egy enermax liberty 400 wattos tápot egy teljesen új géppel együtt.
a probléma az hogy a kicsike serceg. olyan mint amikor az lámpaégő serceg, zúg vagy hasonló..
bármi 5let? -
Mobildeck
tag
segítsetek légyszzíí!!!!
tegnap este összeraktam az első sajátkezűleg épített gépemet, namost az áramba kötni már nem mertem. nem félek semmitől csak az áramtól. de attól nagyon. tehát csak az lenne a kérdésem most így hirtelen, hogy például az alaplapomon(gigabyte p35-ds3r) 24pines csati van, viszont a tápból (enermax liberty 400w) jön egy 20as meg egy 4es, amit egymás mellé lehet illeszteni mert direkt úgy van megcsinálva, de az alaplapon azt írja a manual, hogy csak ha 2x12es csatim van akkor használjam a csatit. namost én már nem tudom hogy hogy dugjam bele. voltak itt srácok aki már segítettek és rendesek voltak, de azóta elolvastam még 100szor a leírást éshát elbizonytalanodtam... ha tudtok kérlek segítsetek..
-
Mobildeck
tag
sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy van egy régebbi gépem, amibe szeretnék egy vagy esetleg két darab neoncsövet rakni, (most vágtam ki az oldalát, plexit rá aztán most jól nézne ki) és nem tudom hogy milyen igényei vannak egy ilyen neoncsőnek, értem itt hogy a tápból kell e neki valami, vagy csak valahova az alaplapba kell bedugni.. ilyesmi. meg persze hogy mire kell odafigyelni egy neoncső beszerelésekor.(egyébként 300w-os tápom van)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest