- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipesz01 #15453 üzenetére
Ember, a ventiden ott van a fekete meg a piros vezeték, az USB színeit meg ahogy írtad beazonosítottad. Konkrétan erre kérdeztél:
...a narancs az 5 volt a fehér a földelés, ezt a kettőt meik vezetékekhez csatoljam, a képen látható, van fehér , sárga, fekete, piros
Korábban elmondtam, hogy ami + az piros, ami - az fekete. Tudom, hogy hülyén fogalmaztam én is, de szerintem, ha tudod miről beszélek, megérted.
Ha viszont ennyire nem értesz a témához,én is javaslom, hogy ha nem is szakemberhez, legalább egy jártasabb illetőhöz vidd. A végén még tényleg gallyra vágod az egész notidat.moha21: Persze, hogy nem tennéd, én sem tenném, mert minden rendben működik. Azt mondtam, ha nincs más lehetőség rá, ez még mindig jobb mint a semmi. Ha a semminél van jobb ötleted, ha más nem, én meghallgatom.
-
válasz
csipesz01 #15451 üzenetére
Pirosat a pirossal, feketét a feketével. Ha neked úgy megfelel. Nem tudom mennyire rendelkezel a megfelelő tudással, eszközökkel, de még mindig célszerűbbnek tartanám, ha az alaplapod USB csatijánál odaforrasztanád a ventit. Nem lenne az a kép, hogy a gép beléből kijön egy kábel, és vissza van dugva USB-be.
-
válasz
csipesz01 #15449 üzenetére
Nem feltétlenül úgy gondoltam, hogy kívülről bedugós USB tápellátást csinálj. A pici kábelek közül a pirosra és egy feketére lesz szükséged, de először teszteld le a ventit. AFehéret meg a feketét kösd 5V-ra piros + fekete - . Ha pörög megfelelően, akkor utána meg kell őket toldani (vigyázz a megfelelően szigetelt toldásokra) hogy elérjenek az alaplap egyik USB aljzatához, a gépen belül oda, ahová az aljzat forrasztva van. Ha hazaértem csinálok képes segítséget, ha nem mobilon leszek.
-
talpas
aktív tag
válasz
csipesz01 #15444 üzenetére
Túlmelegedett újra - a levegő be-ki áramlásánál kutakodnék. Ha egy venti pörög akkor feltételezem valahonnan friss levegőnek is a térbe kellene jutnia, majd jön a hőátadás. Bár Írtad körültekintő voltál. Kézbe 1 füstölő és megnézheted az áramlást. Ne cigit az büdös. Jó a szantálfa illatú füstölő. és meglátod az áramlást.
-
válasz
csipesz01 #15444 üzenetére
Lehet valamilyen szériahiba, amiből pont kifogtál kettőt egymás után. Az USA-ból szállított lap új volt?
Egyébként, ha csak a hűtés vezérlése bajol, lehet valamilyen szenzorhiba is. Megpóbálnám a helyedben, hogy manuálisan szoftverrel vezérelhető e a hűtés (még néhány hibátlan gépnél sincs erre mód de hátha. Ha nem, akkor direktbe max fordulaton, esetleg termisztoros szabályozással be kell kötni a ventit, (általában 5V hajtja őket, egy USB portról csórhatsz naftát) Egy hangos gép még mindig jobb mint egy halott gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest