- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
gyorsan összehajigáltam, működik a powergomb. a reset gombhoz kell egy kis módosítás, azt majd holnap.
ennél egyszerübben nem tudom lerajzolni, így kell bekötni. az IC-t alulnézetből rajzoltam úgy könnyebb átlátni a kapcsolást. Panelt nem használtam mert minden elfér az IC alatt.
A szenzorhot nem kötelező a földpontot kivinni, elég érzékeny egy vezetékkel is. Akkor viszont az érintőszenzor legalább 5mm-e fém legyen. (csavar fémlap akármi, ami el van szigetelve a ház fémrészétől.)
Itt a rajz:[link]
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
Minek ez? Ugyan olyan mint egy sima kapcsoló csak baromi sokat szenvedsz vele. Inkább akkor már csináld meg úgy h egy pici fém lapot (viszonylag keményet) kelljen benyomni (amire pl ráfér a mutatóujjad) és arra induljon el a gép így mondhatnád h ujjlenyomat leolvasás után indul csak.
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
Jó eséllyel átküldheted ezzel a másvilágra a lapod. Nem kísérteném a sorsot ezzel a megoldással. Az is jogos észrevétel, hogy nyaldosni kellene az ujjad, hacsak nem izzadós a kezed.
A bemenetre darlington tranzisztor, vagy FET kell. A kapcsolást végző eszköznek mindenképpen táp-függetlennek kell lennie. Tehát, jelfogót, vagy analóg kapcsolót kell itt alkalmazni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borderlands 4
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest