- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Laccoss #18219 üzenetére
Ha igényesen akarod a kábeleit beharisnyázni, akkor ketté kell szedni a tápot (hogy hozzáférj a tápegység burkolata alatt lévő kábelrészekhez is), ami garivesztéssel jár.
A szálanként harisnyázott kábelköteg ráadásul igencsak megnöveli az eredeti köteg vastagságát, szóval még az is elképzelhető, hogy a kábelnyíláson "szélesíteni", vagyis vágni kell, ami viszont tuti garivesztés és bizonyos szempontból értékcsökkentő tényező, hiába lesz utána a végeredmény sokkal szebb.
Ha meg csak a kábeleket a táp faláig harisnyázod... Na az meg már megint a "hogy néz ez ki?" kategória.Szvsz a kábelek is beletartoznak a táp garanciájába. Hogy nézne már ki, hogy mondjuk le van csípve egy molex csati, vagy a CPU tápcsatija és úgy küldöd vissza? Te visszavennéd?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Laccoss #18112 üzenetére
Egyébként én is csak azért nem említettem az eloxálást, mert a festés volt a kérdés.
Régen is nyilván csak jobb híján fújtuk le az erősítőépítésnél, mert házilag egyszerűbben megoldható volt. Gyárilag eloxálják, de azt hittem, hogy ez magától értetődő, azért nem is tértem ki rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest