Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gsc73

aktív tag

válasz Undoroid #6626 üzenetére

Hali!

Netán valamit nem egészen oda sikerült bekötni,mint ahová kellett volna?
    Nem erről volt szó, mint írtam klésőbb a lábazonosítás/forrasztás okozott gondot, így abbamaradt a projekt...füst nélkül..... :U

Jelenleg egy használt 19'-es TFT.............
    Nyilvánvaló, (tisztán világít) hogy ebben a történetben nem a spórolás, hanem a kihívás, az alkotásvágy, és az önmegvalósítás a lényeg!!!!

...miért füstölt le...Kit fog terhelni a felelősség,ha....
    Amikor foglalkoztam vele, és sokat olvasgattam a témában MINDEN leírásban benne volt, hogy ha tápot is kell csinálni az VESZÉLYES. Inkább keressünk olyan panelt, amiben benne van a táp. Ezt furcsálltam, de az enyém is pont olyan. Kap +5V-ot, és már megy is a háttérvilágítás.....

...több 10k-s cucc...
    Az is MINDENHOL le volt írva, hogy ne az 50K-s videokártyával, és mittudomén milyen hiperszuper géppel próbálkozzunk, hanem P1-P2 class, értéktelen cuccokkal..

Ezek mondjuk alapszabályok, aki nem tartja be őket..................hát így járt, csak saját magát hibáztathatja, illetve ővé a felellősség 100%-os mértékig. (ha valaki azt írja az interneten hogy simán ki lehet ugrani a harmadik emeletről, mert az nem is olyan vészes.......hány ember ugrana ki????????

g.

• M@nH.

aktív tag

válasz Undoroid #6626 üzenetére

őőőőő... :U Van egy eladó "LP141X7 (B1M1)" típusú tft panelem :DDD

tudja,hogy mire számíthat építés közben(és utánna) felléphető veszélyekre!
    Na ebben nem vagyok biztos, úgyhogy egyenlőre nem foglalkozom vele :(

Új hozzászólás Aktív témák