- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
Na igen...a Computermode...az a hely ami szvsz eléggé drága.
Köszi, de ez itt tárgytalan.Egy másik kérdés:
Van egy Thermaltake 120mm-es ventim. 12V-ról eléggé hangos, 5V-ról meg sztem alig fog valamicskét pörögni. Szeretnék neki 7V-ot adni. Ezt hogyan tudom elérni?
Sajna kábelforrasztással tudom csak elérni, mert molex csatija van és nem akarnak kijönni az érintkezők. Van 1db molex apa meg 1db molex anya csatim érintkezőkkel és rövid kábellel.
A terv a következő lenne:
Már szétvágtam a kábeleket, megvan a 4-4db (sárga, fekete, fekete, piros).
Az 5V-ot úgy tervezem elérni, hogy a tápról jövő 5V-os kábeleket átforrasztom a másik csati 12V-os ágaira, így a venti a 12V-os csatikról kapja az áramot, de 12V helyett csak 5V-ot kap így. Ez így oké is lenne, de, ha én 7V-ot akarok neki adni, akkor melyik kábeleket forrasszam a 2db 12V-os csatihoz?Remélem érthető voltam, ha esetleg mégsem, akkor "rajzolok" paint-tel egy ábrát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Házi hangfal építés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest