- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Ferdzsoo #2153 üzenetére
Feree13 és jakewyler!
Az ilyen sercegő hang rendszerint a negyfeszültségű trafótól jön és akkor, amikor annak a nagyfeszültségű részében átűt az áram.
Az után a tekercsnek már csak egy része működik, a többi az átütés miatt rövidre záródik és így csak sokkal kisebb feszültséget ad le, mint kellene, ezért megy csak éppen alig, vagy egyáltalán nem.
Ha a trafót csréled a probléma megoldódik, de azt persze nem egyszerű cserélni, áttekerni meg lehetetlen sokesetben, mert nem lehet szétszedni, ha igen, akkor már az is időleges megoldás lehet, ha letekerjük a vékony drótot és visszatekerjük, mivel ilyenkor a sérült részek rendszerint máshova kerülnek mint ahol voltak és nem érintkeznek egymással.
Persze igen hamar megint átüthet.
Nekem autós szerelő neon (12V-os) ment szét ugyanígy, csak ott még a tranyó is elégett.
Azt kicseréltem egy BD243C-sre, a trafót meg megcsináltam vett fazék ferritmagra. Nem lett olyan jó messze, mint az eredeti, nehezebben gyújt be, de megy.
Sőt az eredeti trafóját is újratekertem, az jobban megy, mint az új.
Ez a helyzet ! Sok sikert!
Üdv.: -
jakewyler
senior tag
válasz
Ferdzsoo #2153 üzenetére
szintén ugyanez történt velem,csak nekem 3hónapos volt.Nekem is olyan volt hogy csak feléjig világított és kicsit ugrált.Szétszedtem és lehet látni a legnagyobb kondin, hogy megvan repedve a teteje,mérgembe megfogtam és a földhöz b.sztam
,több ember is mondta hogy neki is a revoltec inverter halt be
,rossz minőség ,ennyi
amúgy nekem volt itthon szerencsére egy coolink inverter az tökéletes,de az kék neoncsővel volt 3k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest