- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92 #21340 üzenetére
Hmmm, nagyon érdekes.
Találtam ugyan 7 lapátos mágnescsapágyas ventit ebben a méretben, azonban elképesztő 44dB zajszint van megadva. (3100-as fordulat és 183m3/h légszállítás)
Gyorsan elcsodálkoztam, és megnéztem mit tud a Noctua hasonló méretben (ők egy mágnesstabilizált módosított folyadékcsapágyat használnak, zajszintben a folyadék és a mágnes a legjobb).
19,8dB 1300 fordulat és 92,3m3/h légszállításA zajszint valóban meggyőző, de így már megértettem, hogyan érik el.
Miheztartás végett, a fent linkelt Sunon "High-speed" szériából van (44db / 3100rpm / 183m3/h)
Ugyanez venti a "Low speed" szériából már csak 34dB / 2200rpm / 127m3/hSzóval valószínűleg annyira alulfeszelve, hogy a légszállítása lecsökkenjen 92m3/h értékre, a zajszint is megközelítené a 20dB(A)-t.
Egy szó mint száz, ezek a ventik inkább teljesítményorientáltak. Ha kisebb zajt célzol meg, de a hűtési teljesítménnyel nincs gondod, akkor vagy megmókolsz egy ilyen ventit, vagy veszel egy PWM-es Noctuát és beépíted azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest