Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ne bajlódj a relékkel:
Egy kicsit költségesebb, de hidd el, imádni fogod! Én is az a barkácsolós fajta vagyok, de rávettem magam, hogy kipróbáljam. Utánaszámolva árban ugyanis nem jöttem volna ki jobban, ha hasonlóan gyári minőséget akarok elérni.
Ha van fázisod is, és nullád is a villanykapcsolóknál: Sonoff T1 RF
Ha nincs fázisod, akkor a kapcsoló után/izzók elé: Sonoff RF
Előbbit a kapcsoló helyére tudod tenni, utóbbit a kapcsoló után/ lámpatestek előtt. Utóbbi esetben a fizikai kapcsolót felkapcsolva kell tartani, ha lekapcsolod értelemszerűen nem kap áramot a sonoff sem, így oda a varázs. Meg lehet tanítani nekik RF távirányítót (én vettem ilyeneket), de akár a kocsi távirányítóját is (nem mindet, a kontakt nélküli kulcsokét pl nem tudtam).
Gyakorlatilag mikor hazaérek és bezárom a kocsit a ház előtt, felkapcsolnak a lámpák. Mikor beérek, és benyitom az ajtót, akkor egy rf nyitásérzékelő lekapcsolja őket. Vissza irányba amikor megyek ki, és nyitom az ajtót, akkor lámpák fel, amikor kinyitom az autót, lámpák le. Mindezt wifi nélkül. Ha be lesz üzemelve a home-server, akkor még okosítok rajta (pl hogy nappal ugyan ezekre ne kapcsoljon
)minek?:S Wifisből és RGBW-ből ugyan nem próbáltam még ezeket, de távirányítós verziót sima RGB-set igen. Egy apró bajom volt vele össz-vissz: A klímát is kapcsolta a távirányítón a kikapcs gomb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Tesla topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)