Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sketchifun #19139 üzenetére
"Hangtechnika" tág fogalom. Ezt én nem egyszerűsíteném le a földről, sőt a Földről is elszállt kemény hifisek sokszor nevetséges, vagy esetleg a stúdiótechnika jogos elvárásaira.
Hány millió erősítőt gyártottak a világon egyszerű, pufferelt táppal, amiben emberek milliói sem találtak kifogást? A kijelentésed ehhez képest olyan kizárólagosságot tükröz, mintha ezek nem is lennének.
Egy erősítő egyébként sem a tápzaj erősítésének alapelvén működik. Nyilván ez nem jelenti, hogy teljesen érzéketlen is rá (mint például egy ideális műveleti erősítő), de ezt esete válogatja, hogy mikor, mi az elvárás.
Meg itt eleve a 11,5 V is behatárolja a lehetőségeket, amivel nehéz lenne kihasználni egy 300 VA teljesítményű trafót, a realitásokon belül maradva.
Annyi tény, hogy a pufferkapacitás nagysága célfüggő.
-
Pubszon
veterán
válasz
sketchifun #19139 üzenetére
Még nem tudom mire használjam.
Lehet motort fogok hajtani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest