Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
imibogyo #17570 üzenetére
Lemaradtak az oldalkivágási példák:
- AndrewTDI-nek ílyenre sikerült
- radi8tor-nak ilyen lett (na jó ez nem plexizéshez készült)
- Magamnak így, egy kicsit megcifrázva plexi borítással
- Ez pedig egy jó 10 évvel ezelőtti próbálkozásom, ez csak azért érdekes, mert itt üveget használtam és nem plexit, amit felragasztottam belülről ipari ragasztóval. Nem volt a legszebb, de hát első próbálkozás volt és működött, kívülről pedig nem lehetett látni belőle semmit sem. Ma már ugyanezt átlátszó ragasztóval oldanám meg és akkor észre sem lehetne venni.(#17571) AxBattler: például igen. 120W-ba szerintem még így is belefér a kábelek terhelhetősége, és amúgy is hiába több csatlakozóról szeded a naftát, ha nincs több ágra bontva a tápon belül a 12V-os ág (nem tudom milyen tápod van), de ha egy ágon van az egész akkor lényegében mindegy. A kábel terhelhetősége szab határt. Ezt most nem tudom megnézni, a múltkor linkeltek itt, vagy a barkács topikban kábelek terhelhetőségéről táblázatot. Ha nincs meg majd estére meg tudom keresni. De 12V esetében 120W-hoz 10A-ről beszélünk, ezt szerintem simán el kell bírja "egy csatlakozóról" is (mármint egy bekötési pontról). De lehet tévedek, ezt most csak így fejből mondom.... Ha kiesik a terhelhetőségi tartományból, akkor is tudod több ágról szedni a naftát molex átalakítók nélkül is, úgy ahogy a linkelt átalakítódon is van, csak gondoltam nem kell feleslegesen venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest