- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
adatfalo #17114 üzenetére
Szerintem simán megfelel. Kérdés, milyen lesz a ház anyaga? Mert sokan szoktak aggódni az árnyékoltság és a földelés miatt. Mivel a te esetedben az "első védelmi vonal", vagyis az alaplapi tálca nincs meg (nem fém) ezért érdemes lehet földelő-kábelekkel összekötni a komponenseket (táp, alaplap elsősorban).
Ezt a problémakört már rengetegszer a fejemhez vágták a fa gépházaim miatt, mondjuk én nem szoktam nagyon aggódni ezeken (hiszen ott a fekete kábeles földelés az eszközök között a tápon keresztül), csak gondoltam megemlítem. Az árnyékoltság más kérdés, azzal tényleg lehetnek problémák (zavarhatja a tv-t stb.), de személy szerint még ezt sem tapasztaltam, valószínűleg a minőségi komponensek miatt.
A plexit viszont nagyon óvatosan fúrd és meneteld, könnyen elpattan. Egy régebbi ITX házamnál szenvedtem vele rendesen, végül inkább átmenő csavarokkal oldottam meg az alaplap felfogatását, az egészet pedig zártszelvényekkel csavaroztam össze (ez a megoldás egyben a szellőző-réseket is megadta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest