Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lompos48 #15805 üzenetére
Értem,csak ha kiderül hogy még sok ezret lehetne költeni rá,akkor neki sem állok.. Nagyon vészesnek tűnik amit a képen látsz?
De mindegy végül is, mondhatsz tippet is,meg akkor esetleg hogy az eddigiek alapján minek essek neki méregetni a végtranzisztorok után. Kondit pl gondolom nem lehet multiméterrel kimérni.Kezdek kételkedni a dologban,hogy ebből még jó erősítő lesz, főleg hogy eddig még az előlapon lévő led jelzők hülyüléséről nem beszéltem.. Van egye rajta egy 7 / 150W kapcsoló,a meghibásodás előttig csak annyit változtatott,hogy az egyik oldalt kisebb hangnak jelezte ha átkapcsoltam,ugye ez sem normális, de mióta az egyik fele nem szól,7W állásban a halott (jobb) oldal LED-ei folyamatosan maxon világítanak.. De ez mondjuk nem érdekelne, csak hogy szóljon úgy mit "újkorában", csak gondoltam megemlítem ezt is,hátha összefüggnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest