- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
emiki6 #15240 üzenetére
Igen, molexnél kicsit nehéz, mert vastagabb, mint a satás ér. Én visszahajtottam a fém pin végétől kb. 5-8mm-re az egyik vezetéket 180 fokba, hogy tovább fusson szépen a szál. Azért ilyen messze, mert ha pont a tövében hajtod, akkor a szigetelést, meg magát a réz ereket kihúzhatod a pin szorításából - ami nem lenne szerencsés - mert az erek/szigetelés a hajtás nagyobbik ívének oldalán nagyobb utat tesz meg..
Ezután ez fixáltam 1,5 tekerés szigszalaggal, hogy ne vastagodjon a dolog túlságosan, át tudjam tolni rajta a harisnyát, és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged