- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Petzval #11500 üzenetére
Wind-Storm kiszámolta neked a kiszámolnivalót, így én már nem ismétlem meg. Annyi az egész, hogy ha már annyiszor és annyiunkat kioktattál tápokból (és most már fotózásból is), hogy úgy gondoltam: legalább illusztrációs célzattal valami minőségivel kényeztetsz. Most már nem csodálkozom. A 3 tüskéjű IC-nél már írtam, hogy vigyázz megkommentállak. Nem teszem, de annyit hozzáteszek, hogy ha figyelmet igényelsz akkor gondosabban argumentálj és megalapozottabban érvelj. Ez fontosabb, mint forrasztani megtanulni, mert az se jött még neked össze a kismillió táp elkészítése nyomán.
Addig maradok (nagyon) távoli tisztelődnek. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Petzval #11500 üzenetére
Én egy pár évtizede fotózom az 1/1000-es vaku villanási idő semmi 1/30000-et is villan sok vaku.tudományosak százezredet is! A ventillátor 1500-at fordul 1/1000-nél hogy látszanának a lapátok?
Ha 1500-at fordul percenként, akkor 1 másoperc alatt 1500/50=25-öt fordul
Ha jól értelmezem akkor a vaku 1 ezred másodperc villanás alatt simán látszódhatnak a lapátok...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- FSP HYDRO M PRO 800W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest