Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
somitomi
tag
A vasuti feluljaro elott terj le kis ivben jobbra a buszok ejszakai szallasa fele (parhuzamosan a vasuti sinekkel).........innen mar nem tudod elrontani, ''egyenesen'' kijutsz az M7-es bevezeto szakaszara. Az elso adando alkalommal (a gyalogos feluljaro elott) kanyarodj fel jobbra a hegyre. Egyenes, majd a masodik lehetosegnel jobbra es mar meg is erkeztel.
-
baliii
senior tag
én a régi gépemet alakítottam át (mivel a mostani a ''baliii-féle'' (
)ck1016-ban van, ez egy 33-as cerka 128mb rammal 6,5gb-os vinyoval, intel agp-s graf. karival.
a ház még nincsen kész, de ha kész lesz sem tudom hogy feltegyek-e képeket a verseny előtt... megeshet hpgy feltolok majd pár ''exkluzív'' képet az oldalamra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)ck1016-ban van, ez egy 33-as cerka 128mb rammal 6,5gb-os vinyoval, intel agp-s graf. karival.