Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz EyElEs?! #7383 üzenetére

A modemen ne spórolj, saját tapasztalatból mondom, hogy óriási különbség van 4G modem és 4G modem között.

Meglepő, de otthoni internet kiváltására alkalmas - bizonyos korlátokkal -, abban az esetben, ha megfelelő jellemzőkkel bíró cellában vagy - érdemes a vásárlás előtt méricskélni, ha van rá lehetőséged - .

Nem korlátozza a Telenor a kamerarendszert, az is menni fog rajta.

Modemcsere után hétköznap este (pl. tegnap) 100 megabit fölött mértem, pedig az egy terhelt időszak, éjszaka volt, hogy 120 fölé ment.

Netflix, HBO Go, online játék problémamentesen megy megfelelő sebesség mellett, akár szimultán több is együtt, észre se veszed.

• szabifotos

senior tag

válasz EyElEs?! #7383 üzenetére

Én is vezetékes helyett használok Telenoros internetet. Ha megfelelő a térerő és a sebesség, akkor teljes mértékben kiváltható a vezetékes hozzáférés. Ezt érdemes lecsekkolni, hogy az adott helyen az igényeidnek megfelel-e.

-Ilyen kis igényeket szerintem bármelyik LTE/4G router kielégít. Én Huawei LTE Cube-ot használok, mert azt találtam jó áron jófogáson. Huawei B525 stb. Ezekbe közvetlen bele tehető a SIM kártya. Ekkor nem kell külön stick.

- Pont én is feljebb érdeklődtem a port nyitásról. "Ha a net apn-t használod, akkor publikus ip címet kapsz és azon megy a saját NAT. Ha az online apn-t, akkor NAT-olt ip címet kapsz és azon logikusan nem fog a saját NAT eredménye kívülről látszódni." Ezt be tudod állítani a modemben/routerben.

Én szerencsés vagyok, mert a nap nagy részében 60Mbps körül mérek, de éjjel nem ritka, hogy 90Mbps köré is felkúszik a sebesség. Szóval teljesen használható. Itt már szerintem néha belép a router 100-as LAN korlátja.

Új hozzászólás Aktív témák