Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebrafish
tag
Ennek a benyögésnek mi értelme volt?
On:
Komoly egy hónapos mmorpg-vel a hátam mögött (DDO-val játszottam egy hónapot, most pihentetem) úgy vettem észre hogy a kalandok száma limitált és viszonylag gyorsan végig lehetne játszani minden küldetést. Ami kevésbé limitált az a karakter fejlődése, azért ismételgetnek az emberek unalomig és még azon túl is questeket hogy egyre táposak legyenek.. olyan ez mint egy gyűjtögetős játék. Egy idő után én is azon kaptam magam hogy csak azért megyek el némely questre újra meg újra mert a loot/ráfordított idő egész jó arányt adott.. sok pénzem lett.. még táposabb cuccot tudtam venni. Ezek a kalandok nekem igazából alig jelentettek bármilyen szórakozást, valahol tényleg munka volt... persze egy kis mmo addikció után ez alig tűnik fel
az accountokat valszeg azért árulják pénzért mert vannak olyan barmok akik megveszik... lehetett olvasni róla hogy egyesek egész jól meg is élnek belőle. ''farmolnak'' a játékban és valódi pénzért adják a játékpénzt. A többségnek (mint pl nekem is) ellenkezik az eleveivel, hogy vásároljon valódi pénzért bármit is a havidíjon felül, de ha hozzávesszük hogy a játékidőd egy jelentős részét te is farmolással töltöd akkor akár még meggondolható is lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest