Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zebrafish

tag

válasz Arius #2 üzenetére

Ennek a benyögésnek mi értelme volt?

On:

Komoly egy hónapos mmorpg-vel a hátam mögött (DDO-val játszottam egy hónapot, most pihentetem) úgy vettem észre hogy a kalandok száma limitált és viszonylag gyorsan végig lehetne játszani minden küldetést. Ami kevésbé limitált az a karakter fejlődése, azért ismételgetnek az emberek unalomig és még azon túl is questeket hogy egyre táposak legyenek.. olyan ez mint egy gyűjtögetős játék. Egy idő után én is azon kaptam magam hogy csak azért megyek el némely questre újra meg újra mert a loot/ráfordított idő egész jó arányt adott.. sok pénzem lett.. még táposabb cuccot tudtam venni. Ezek a kalandok nekem igazából alig jelentettek bármilyen szórakozást, valahol tényleg munka volt... persze egy kis mmo addikció után ez alig tűnik fel :)
    az accountokat valszeg azért árulják pénzért mert vannak olyan barmok akik megveszik... lehetett olvasni róla hogy egyesek egész jól meg is élnek belőle. ''farmolnak'' a játékban és valódi pénzért adják a játékpénzt. A többségnek (mint pl nekem is) ellenkezik az eleveivel, hogy vásároljon valódi pénzért bármit is a havidíjon felül, de ha hozzávesszük hogy a játékidőd egy jelentős részét te is farmolással töltöd akkor akár még meggondolható is lehet..

Új hozzászólás Aktív témák