Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al365
tag
Én kezdőn, mert ehhez rengeteget kellene gyakorolni. Régebben, mikor 2 szezont lenyomtam MyPlayer-en, akkor már elég profin tudtam ütni és dobni. Ehhez mocsok sokat kellene vele játszani, az meg a gyerek miatt sem megy (alig lehet kilökdösni a PS elől).
Jelenleg most is ott tartok, hogy ütőként belekalimpálok minden dobásba, mert nem érzem melyik jön strike zonán kívülre.
Dobóként pedig akkor dobok zöldet (good), mikor nem figyelek az indikátorra. Ha figyelem, akkor fix a piros (too late, too early).Régebben 1x játszottam online PS3-on, s nagyon élveztem. Az ellenfelem az összes szektoron kívüli dobásomba belekalimpált. Ő már nem élvezte ennyire és a 3. inning után kilépett

-
psycroptic
őstag
Én amit a gép megajänlott nehézségen jätszom. Rookie vagy beginner. Még mindig nem vagyok tisztäban egy két dologgal 100%-san. Én is a Zone-t hasznälom. Tegnap bekerültem a "nagyok" közé. Elsö szezonomat jätszottam és bekerültem a Baltimore Orioles-be, mint SS. Ezek utän meg pläne nem merek a beällítäsokban vältoztatni...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest