Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
Na azért mindig vannak huncutságok, hiába.
Maximálisan hálásak lehetünk, hogy sok ember próbálja javítgatni a gyári, úgy, ahogy összerakott ROM-okat.
Pár dolog feltűnt a flash-elés óta:
-Chrome alatt néha villan egy piros keret. Úgy olvastam, hogy a "strict mode"-ot kell kikapcsolni. Hát nem volt bekapcsolva, de egy oda-vissza azért ment neki. Ha ez nem segít, akkor build.props hekkelése, az tuti jó. Na ez sem segített. (gyári ROM-ban nem jött elő a hiba, így biztos, hogy utána került bele...) Megoldás: együttélni vele, vagy alternatív böngésző. Nem ez a legnagyobb baj egyébként, mert, hogy az új ROM-al, Chrome alatt szétesnek a weblapok (re-install, bárakármi nem segít) crash- Az újraindítás app-ot nagyon reklámozták, de nem csinál semmit, cserébe ha 1x rányomtam, akkor utána soha nem fog leállni, tehát kábel ki.
- Screen Scale mindig visszaáll, de arra van megoldás, csak még lusta voltam.
- Ja még annyit, hogy a KitKat splashscreen után egy darabig fekete a képernyő ami elég ijesztő, mert nem tudod, hogy mi is van...Antutu 16k-ról ~21k-ra ugrott és a videók is szebben mennek, viszont bármit csinálok nem tudok az NSA320-amról felcsatolni semmit, holott ez ment korábban. Maga a mappa elérhető, ES Explorer-ben néztem.
CIFS-Manager-t használnám, nem tudom, hogy van-e jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest