- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
#79335424 #4149 üzenetére
Szia,
Kicsit hirtelen felindulásból kezdtem írni, elnézést kérek.
Tehát:
Van egy R-Box 809 III-m amiről már írtam korábban. 3188T-s, AP-s Wifi-vel.
Nem volt vele nagy gondom, de az utóbbi időben aktívabban használgattam és hiányzott egy pár dolog.
Olvastam, hogy kint van a 4.4.2 Rockchip verzió és hogy a KitKat aztán mennyivel stabilabb, pár funkció amit hiányoltam bele is került. KitKat
Mivel nem szeretem a nagy hákolást, így gondoltam, hogy a gyári jó nekem, Gapps-ot meg teszek rá valahogy. Azért nincs mert maga a Rockchip nem gyárt cuccot, így nem teheti bele.Persze előző ROM nem lett lementve, erről ennyit is.
Új ROM fel, nincs root, nincs gapps. Cuccoka telepítem, de fiókot csak nem tudok beállítani, így gondoltam mélyebb a gond. Root amit korábban használtam nem ment, anélkül nem tudtam recovery-t telepíteni.
Sosem volt, nem is tudtam, hogy kell, csak azért írtam, hogy onnan flash-elni rá gapps-ot, mert írták valahol.
Ettől még nincs és nem is vágom.Mivel senki nem hákolta meg a gyári ROM-ot, így elkezdtem utánajárni, hogy mik vannak még.
Namost vagy a RKM 802IV ami elméletben ugyanez és gyári.
Vagy Finless Bob, vagy Neomode custom ROM-jai jöhetnek szóba. Ezekkel mindig az a baj, hogy szép, gyors, de azért mindig vannak bibik is. Én meg a hülye fejemmel igazából elégedett voltam azzal ami volt, de mégsem.A fenti ROM-okat nem az 1.7-el (ott csak egy darab gyári .img-t flash-elsz azt csá) hanem az 1.37-el flash-elik ami tök más és kicsit le is akadtam ott.
Tehát most itt vagyok a színes szagos 4.4.2-vel amin semmi sincs. Olvasgatok, olvasgatok, de nem jutottam 1-ről a 2-re.
Mi a tanács, egyáltalán melyik ROM-al érdemes nekiindulni? Mondjuk az RKM gyáriakkal vajon melyik? RKM
Sorry, ha problémás vagyok, de igyekeztem (ha bár utólag) jobban körbejárni a problémát.
Eddigi és további tanácsokat is köszönöm!
Üdv,
Nagash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- HBO Max
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest