Új hozzászólás Aktív témák

• nagash

senior tag

válasz #79335424 #4149 üzenetére

Szia,

Kicsit hirtelen felindulásból kezdtem írni, elnézést kérek.

Tehát:
    Van egy R-Box 809 III-m amiről már írtam korábban. 3188T-s, AP-s Wifi-vel.
    Nem volt vele nagy gondom, de az utóbbi időben aktívabban használgattam és hiányzott egy pár dolog.
    Olvastam, hogy kint van a 4.4.2 Rockchip verzió és hogy a KitKat aztán mennyivel stabilabb, pár funkció amit hiányoltam bele is került. KitKat
    Mivel nem szeretem a nagy hákolást, így gondoltam, hogy a gyári jó nekem, Gapps-ot meg teszek rá valahogy. Azért nincs mert maga a Rockchip nem gyárt cuccot, így nem teheti bele.

Persze előző ROM nem lett lementve, erről ennyit is. :(

Új ROM fel, nincs root, nincs gapps. Cuccoka telepítem, de fiókot csak nem tudok beállítani, így gondoltam mélyebb a gond. Root amit korábban használtam nem ment, anélkül nem tudtam recovery-t telepíteni.
    Sosem volt, nem is tudtam, hogy kell, csak azért írtam, hogy onnan flash-elni rá gapps-ot, mert írták valahol.
    Ettől még nincs és nem is vágom.

Mivel senki nem hákolta meg a gyári ROM-ot, így elkezdtem utánajárni, hogy mik vannak még.
    Namost vagy a RKM 802IV ami elméletben ugyanez és gyári.
    Vagy Finless Bob, vagy Neomode custom ROM-jai jöhetnek szóba. Ezekkel mindig az a baj, hogy szép, gyors, de azért mindig vannak bibik is. Én meg a hülye fejemmel igazából elégedett voltam azzal ami volt, de mégsem.

A fenti ROM-okat nem az 1.7-el (ott csak egy darab gyári .img-t flash-elsz azt csá) hanem az 1.37-el flash-elik ami tök más és kicsit le is akadtam ott.

Tehát most itt vagyok a színes szagos 4.4.2-vel amin semmi sincs. Olvasgatok, olvasgatok, de nem jutottam 1-ről a 2-re.

Mi a tanács, egyáltalán melyik ROM-al érdemes nekiindulni? Mondjuk az RKM gyáriakkal vajon melyik? RKM

Sorry, ha problémás vagyok, de igyekeztem (ha bár utólag) jobban körbejárni a problémát.

Eddigi és további tanácsokat is köszönöm!

Üdv,
    Nagash

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés