Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz fabula #3644 üzenetére

Ha valóban R/W -ben lettél volna, akkor a következők feltűntek volna:
    1.: A 808 -ban RK3066 -van, a 908 -ban RK3188. Ha nem tudod, hogy melyik van a kütyüdben, akkor az alapismereteidet kéne először szintre hozni, mert bármit írnánk, úgysem értenéd. De sztem nem ez a helyzet, vagyis tudtad, hogy az egyik hsz. -t mindenképpen rossz topikba írod. Ez még nem lett volna nagy gáz, de....

2.: ...de R/W -ben biztos feltűnt volna, hogy mindkét topikban nagyjából ugyanazok a nickek fordulnak elő (mármint azok közül, akik segíteni szoktak). Vagyis bármelyik topikba írod, úgyis látni fogják. Tök fölösleges mindkettőbe beírni.

Ami infók ezután jönnek, szintén megtalálhatók a topikokban.
    BT./Wifi:
    Ez egy ismert probléma a stickeknél. Mindkét rádió 2,4GHz -en működik. A szűk helyre bezsúfolt, integrált modulok és a rosszul elhelyezett, avagy közös antenna miatt interferálhat a két rádiómodul. Megoldás lehet
    -egy USB wifi (ez melós, mert valószínűleg be kell forgatni a driver -t)
    -wifi helyett LAN
    -egy normális, külső wifi antenna befaragása.

Szoftveres kikapcsolás:
    -A régebbi kütyük nem kapcsoltak ki teljesen. Billentyűzetről Alt+CTRL+Del hosszan nyomvatartásra elindultak. Ez hálózati kapcsolat függvénye is volt, de nem tudom a pontos metódust. A miniPC -s billeken ezért van az FN alá egy dedikált Alt+CTRL+Del gomb. De ez sztem csak usb -s, vagy usb adapteres beviteli eszközről működik, kékfogról nem és nem biztos, hogy az újabb kütyük is elindulnak így.
    -Sztem a legjobb megoldás egy infrás dugalj és hozzá egy Androidos táv, plusz tanítható infra funkcióval. Ez bármilyen eszközzel kompatibilis. Vagy egy ilyen TV -táv.
    -MK802IV -en volt olyan gyári ROM, amivel a kütyü teljesen kikapcsolt, és ha a HDMI felől jelet kapott, akkor bootolt. Káromkodtam is miatta rendesen, mert amilyen hasznos HDMI -hez, akkora kib..ás volt velem. Nekem DVI van a monitoron és ha a megszokott shellparancs módszeremmel kikapcsoltam a képkimenetet, akkor nem tudtam, csak táp ki-be módszerrel, reboottal visszahozni. DVI felől ugyanis nem kapta meg a szükséges jelet. Az MK802IV és az MK809III egy család, a freaktabon közös csoportban vannak, a romok is többnyire csereszabatosak. Csakhogy a 809IV -ben, ha jól tudom, akkor már nem AP6210 van, tehát az a minimum, hogy nem menne a wifi és a kékfog. De amit leírtam, abból kiderül, hogy a funkció létezik és a kütyü elvileg képes rá. Hogy miként lehetne belevarázsolni, annak a fentebb említett okból nem kezdtem el utánajárni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés