Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Ezt a dióhéj-dolgot senki ne próbálja ki! Haverom csinálta, és szegény cicája tiszta idegbeteg lett utána...
-
bullseye
addikt
állatorvos szerint ha valami nagy bajt csinál, vagy saját érdekében kell megtanulnia, hogy soha többet, akkor meg kell ragadni a grabancánál (sok puha bőr a tarkó alatt) és keményen megrázni. Állítólag genetikusan beépült (mama ott cipeli, stb.), hogy az nagy ejnye.
Enyém szegény nagyon rosszul viselte amikor egyszer befenyítettem, keservesen nyervákolt (szarul is éreztem magam utána), de rögtön tanult az esetből. -
koax
tag
Mitől undorodik a macska? A puskacsőtől
-
Rez_Grof
őstag
Ha mind a négy lábára dióhély van ragasztva.
Szvsz: bele kell nyomkodni az orrocskáját a cuccba alaklmanként 2-3szor. majd rájön, hogy mi helyzet.(Ha nem akkor .... légy brutális) -
Ötletek:
1.:Tesla tank a közeli bokorban.
2.:Zámbó cédé automatikus indítása,ahogy pisi éri a védeni kívánt tárgyat.
3.:Énekelj neki Te !
4.:Etesd addig sóval,amíg csak tud pisilni !
5.:Önts sósavat és klórtartalmú súrolószert össze minden szobában,amíg csak a macska a ház közelébe tud jönni !
Végül:pisilj Te a macskára ! -
gyufa
tag
állj lesbe, amikor meglátod hogy odahugyozik belerúgsz egyet. nagy rá az esély hogy többet nem merészel a lábtörlő közelébe menni. viszont én már találkoztam olyan macskával, aki nagyon élvezte ha ütötték. először adtam neki egy kis tacslit, hát erre nem is reagált, odébbrúgtam egy kicsit, vigyorogva jött vissza. Egyszer lerúgtam a lépcsőn, azt annyira élvezte, hogy azóta nem tudom lerázni.
-
ReJim
őstag
az a hejzet, hogy azt nem tom, hogy mitől undorodnak, de azt igen hogy miért pisál oda!
Minden macska puha hejre pisál.... Lásd azért pisálnak a lakásba a macska alomba(feltéve ha ez így zajlik általában, szerencsére nincs macskám...), mert az általában valami puha homok szerű cucc... meg ha nem vesz valaki ijet, akkor egyszerűen egy dobozba homokot rak, és majd oda kaksizik, pislant....
Szóval ha valami kemény gumis lábtörlőd lenne akkor szász hogy nem pisálna oda....
bocs hogy ''macskanepisáljonalábtörlőre,hogyan?'' témában nem tudtam hozzászól, de sok sikert.... -
Csigapa
tag
válasz
Darkness... #83 üzenetére
Egyáltalán nem! Feltéve hogy a vizeletürítést helyesen kivitelezed, azaz minden alkalommal levizeled a macskát, csak elunja
Nekem is volt ilyen problémám - nem pont ilyen, mert a lakásba jött be állandóan a szomszéd macskája és elsősorban nem vizelnikipróbálva: só, bors, domestos, nem sokat használ. El kellett torlaszolni a teraszajtót estére, ha nyitva akartuk hagyni. Ja és a legjobb hogy kutya is van, látszott a lábnyomokból, hogy éjjel a kis rohadék körbesétálta az alvó kutyát.
-
a peldarol jot eszembe valaki javasolta hogy vizeleturitest kell eszkozolni a labtorlore... hogyne a macska mit jo peldat kovetne tettunk es a hon szeretett gazda kedveben jarna meg gyakrabban is es ebbe a kedves figyelmessegbe meg a szomszed kandurt is bevenne
-
Talan erdemes lenne egy megmurgyelt macskat „szerezni” vagy kettot
es azokat elrettentő pedakent szethanyni a labtolo elott mintha ez varna a trobbi erdeklodore is a macska nem hulye allat!
peldat kell statualni!
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Szerintem hugyozd le a labtorlot mielott a macska tenne. Elobb-utobb rajon, hogy nem o az ur
-
Loretto
veterán
válasz
sanyibacsi #77 üzenetére
macska?
mégsem.tigris?
-
sanyibacsi
csendes tag
Kutyára is tudtok valami hasonlót? Barom szomszédnak van négy. Kijárnak az utcára és állandóan lehugyozzák a büdös dögök a kukát meg a kapubejáró oldalát.
-
zsiga667
addikt
Én továbbra is egy nagykaliberű, ízlés szerint enyhén vagy erősen illegális lőfegyver beszerzését javasolnám...
-
Draki
aktív tag
A citrus féléktől undorodnak a macskák...
Narancsot vagy citromot ajánlom. Próbáld ki!
Egy frissen félbe vágott citromot nyomj a macska orra alá!
Azonnal elrántja a fejét.
Ja és nem valószínű, hogy odapisil a macskátok.
Valsz inkább spriccel (már ha kandúr, de sztem az) a két dolog nem ugyanaz, de ugyanolyan büdös.A jó hír: Ezek szerint otthon érzi magát!
[Szerkesztve] -
tibibi
őstag
valóban nem röhög rengeteget szívok én is,de megoldás nincs vagy még nem találtam 1.venni kell egy kutyát (persze ha családi ház és ha ezután kutyaszart akarsz kerülgetni akkor jó) 2. saját macska (és akkor a saját macskát jelzi meg a területét) 3.domestos szalmiákszesz stb.( te is megfulladsz a macska meg csak azért is megerősiti a terület jelölést 4............ na ide én is várnék hatékony megoldást
) remélem sokat segítettem
-
zsiga667
addikt
Bővebben: link
Ez a zergling. -
burgatshow
veterán
válasz
Darkness... #56 üzenetére
Amikor azt olvastam, hogy egy jo nagyot belerugnek a vasbetetes bakancsommal akkor kajakra azt hittem, hogy a macskába.
Az 1x durrantást azt hátul kisurranó vadgalambra érted??
Nagyon perverz:
Miért nem kötsz csomót a f@rkára? -
zsiga667
addikt
Bővebben: link
Itt az első öt és az utolsó öt pl. zergling... -
Nowhereman
őstag
Amikor egyszer megkérdezték tőlem, hogy miért tisztelték az egyiptomiak a macskát, arra csak azt válaszoltam: nem volt se tacskójuk, se terrierük...
-
Nowhereman
őstag
Tegyél ki a lábtörlőre egy méretes kipreparált patkányt. Ezek a dögök a rágcsálókkal csak akkor foglalkoznak, ha nagyon ráviszi őket a kényszer, a patkányokkal pedig szinte sose...
-
tildy
nagyúr
válasz
Darkness... #56 üzenetére
Párom nem igazán komálja a macskuszokat, így ő igencsak nem állatbarát, bár annál hatékonyabb módszert említett
elerugni , azt megtanulja rögtön....Ennek ellenére nem értem, hogy lehet otthon mégis a macskák kedvence.Na nem ő választja a macskákat, hanem sajnos a macskák telepednek őhozzá...
-
Damage
senior tag
A taposóaknától határozottan undorodik...bár kellemetlen mellékhatásai vannak az emberre nézve (láb elvesztése, mozgássérültség, vérveszteség stb) ezért inkább a macskariasztó szagos sprayket ajánlanám. A kutyák/macskák orra kifejezetten kifinomult, ezért ajánlott a minél erősebb spray használata. Elég egy nagyon erős illatú (szagú) légfrissítő is...naponta egy-két fújás a lábtörlőre, vszínű elkerüli a helyet...
-
szia ha gondolod elviszem hozzad Gusztavot a vadaszgorenyemet az csak 1x kell hogy lezingelje a labtorlot nem olyan budos mint a macskabrunya amugy! legalabb a macsak messze elkerulik mert osztonosen felnek a Gusztavfelektol
ha esetleg valami ubermacskusz maximusz kitekattusz akkor mint ahogy emlitette 1-2 szakember ittlegpuska szigoruan neveles celjabol jol iranyzott lovessel tamasztekbol vagy patkanyfogo (utolso vizelet) esetleg szeneslapat szigoruan csak elszant vakmero kegyetlen de gyors megoldast kereso embereknek
Amugy ha Gusztav vizelete magaban keves lenne akkor jon a jooreg vegyifegyver!!! 1X radurrant a fejere akkor az mar a vizeleterol is ismerni fogjatehat nagy ivben elkeruli majd...
amugy sok sikert kivanok de a legjobb modszer erre ha nem a sajat kedvencedrol van szo hogy lehetoleg tudomasara hozod nem jo neki az ha egyaltalan erre teblabol... (en pl ha eszrevennem hogy az ajtom elott van epp akkor egy jo nagyot belerugnek a vasbetetes bakancsommal az ajtoba szerintem 1-2 alkalaom utan celravezeto lenne
Hozzateszem allatokta nem bantok mert tobbre becsulom oket mint sok embert!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #53 üzenetére
A macskanyálban áztatott kutyát szagoltad már?
-
TheVeryGuest
senior tag
Lehet, hogy neked pumád van?
Fura, a mi kandúrunk mindig nyávogott, ha szarni/hugyozni akart. Addig gyüszmékelt, míg ki nem engedtük. A kutyáink nem szerették, de sosem tettek benne komoly kárt. Csak ki kellett szedni a szájukból az alaposan összenyálazott macskát. Na, a kutyanyálban áztatott macskánál kevés büdösebb dolog van.
Amit még nem szeretnek tapasztalatom szerint, az a víz/fürdés, és a fogmosás. Lehet, hogy várárok kellene a ház köré.
[Szerkesztve] -
goshawk
tag
-sörétestől
-sörétes só töltettel
-és a kedvencem, ami elvileg beszerezhető simán:
repoktatóm átalakította a rakétapisztolyt.
kicserélte a töltetet sóra majd tüzelt.
a macska miután éppen bepucsítos helyzetben volt
arcal előre felszántotta a virágágyást(rózsa) majd rendkívül
fülbántó vísítással távozott.
eredmény: a macska azóta nemy hugyozik a kertbe
mondjuk kérdéses, hogy egyáltalány hugyozik-é .DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest