- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huska
újonc
Sziasztok.
SOS tanácsot szeretnék kérni. A hét elején vásároltam az OLX-en egy babakocsit. Előre utaltam a pénzt/30.000.-/. Tudom, hogy hülyeség volt-ezt most légyszi ne firtassuk....A lényeg: megkaptam ugyan, de katasztrofális állapotban. Közel sem úgy néz ki, mint ahogyan a fotón szerepelt....Olyan undorító, koszos, leamortizált állaptban volt, hogy csak egy darab törlőkendővel mertem megfogni....Felhívtam az eladót, hogy visszaküldöm, mert ez nagyon gáz....közölte, hogy Neki már nincs meg a lóvé....,csak annyit tud tenni, hogy mivel egy másik hölgy is kereste többször a babakocsi miatt: visszahívja Őt, s ha kell még a hölgynek, akkor az Én számlaszámomat adja meg, így a hölgy Nekem utalja majd a pénzt, és Én meg elpostázom az új vevőnek.....De ez így gáz nem? Mert innentől kezdve Én minősülök eladónak ugye?
Mit tudok ebben az esetben tenni, hogy visszakapjam a pénzemet? A rendőrségi feljelentéssel megyek valamire?
Segítsetek lééééééééégysziiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Androidos tablet topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest