Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci220
újonc
köszönöm a gyors választ!és ha nem is kapom vissza a pénzem akkor is megérdemli hagy mennyen az ideje....amugy hol tegyek feljelentést?? mennyek be rendőrségre és ott mondjam hogy feljelentést szeretnék tenni??(15 éves vagyok)és a rendorségen ilyen "szak" szavakat használjak vagy elég elmondanom nagyából mit várok az egész ügytől??.
-
marci220
újonc
sziasztok!
nem rég akartam venni egy nokia lumia 920at előre kellett utalnom 15000 ft de a csomag azota se érkezett meg és hiába hivom mindig van kifogása és azt állitja hogy feladta.nem hajlandó megadni a számót(csomag szám) de most nem rég egy 16 jegyű számot adott meg aminek semmi értelme.szerintetek ekkora összeg esetén van értelme feljelentést tenni??fognak foglalkozni az üggyel?? tudom a nevét cimét telefon számát és a bankszámla számát is.
válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest