Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediaplayer
csendes tag
válasz
Renegade100
üzenetére
Hello! A kárértékem 6000Ft.
-
mediaplayer
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat/segítségeteket szeretném kérni. N3zyke felhasználó felajánlott nekem egy számítógép házat, nagyon tetszett és meg beszéltük hogy én a hét elején elutalom az összeget és ő az nap elpostázza. Amikor átutaltam neki az összeget azt írta hogy a héten nincs otthon de megpróbálja elküldeni, azóta nem válaszol a leveleimre de látom hogy a hardverapróra bejelentkezik. Két e-mail címére is írtam és privát üzenetet is írtam neki de nem válaszol az biztos hogy olvassa a leveleimet. Ezért szeretném kérni a segítségeteket mert szerintem átvert. Ha esetleg más elérhetőséget tudtok a felhasználóról azt is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest