-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
king1367
csendes tag
Történetesen fogalmam sincs. Reggel még minden gond nélkül ment. Mikor este néztem volna a fiókot, írja a telefonom, hogy ehhez a fiókhoz nem megfelelő a jelszó. Újragépeltem, nem ment. Gépen is megnéztem, ott sem. Nagy nehezen sikerült visszaszerezni, persze rögtön új jelszó, meg miegymás. Nem gondoltam volna, hogy ide is befészkeli magát.
Jelezném mindenkinek, akinek "írtam", hogy az elmúlt 2-3 napban illetéktelen(ek) fért(ek) hozzá a fiókomhoz, vagyis NEM én írtam PÜ-t!! Aki esetleg más úton (e-mail vagy telefon) felvette a kapcsolatot Szendrővári Tiborral, kérem írjon PÜ-t, hogy a jelenlegi üzleteket le tudjuk zárni!
-
angclung
csendes tag
Sajnos egy ismeretlennek történő előre utalás mindenképp kockázatos dolog. Ezt tudomásul kell venni, és mérlegelni, hogy megéri-e. Szerintem igen kétséges, mert noha van pár lehetőség, amivel lehet csökkenteni a kockázatot (pl. ilyen a név ellenőrzése is személyes befizetés esetén) egy esetleges átverést követően nagyon kevés jogi eszköz van visszaszerezni a pénzt.
A leghatékonyabb szerintem, ha a közös adatok (pl. számlaszám vagy esetleg név) alapján a megkárosítottak összefognak, és közös feljelentést tesznek, mert az ilyen ügyeket már komolyabban veszi a hatóság.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Saját névvel nyit számlaszámot de a neten a vevőnek kamu nevet ad meg.
Utalásnál ha neten utalsz akkor tök mindegy milyen nevet írsz be úgyis megfogja kapni az eladó a pénzt. A számlaszám a lényeg. Van akár 5-6 számlaszámuk is és ahhoz kitalálnak 20 nevet mondjuk és azzal folyamatosan csalnak.Megoldás, hogy nem utaltok előre ilyen értékelés nélküli oldalakon.
-
EmberXY
veterán
Én is pont ilyesmikre gondoltam, a whois alapján...
Valahogy csak lehet egy pontot találni, ahonnan el lehet jutni egy érintett emberhez...
Az e-mail cím mpp-s, az valószínűleg "eldobható", de a cégen keresztül csak lehet valamit találni...
Az már a nyomozókon múlik, hogy meddig jutnak el, vagy éppen mennyire sz@rnak az egészre...Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest