Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
Igaz hogy megnézhettem volna, de az is igaz hogy sötét volt, mivel a nyugati melletti parkolóban bonyolítottuk le az üzletet. Meg nézd, én bíztam benne és valószínűleg levágta már az üzenetet írások alatt és azt kihasználta, mert szerinted pl. az egy olyan jelentéktelen információk egy gépről hogy magyar vagy külföldi, hogy azt előre nem is kell közölni a vásárlóval? Mert hogy ő nem mondta hogy magyar, de azt sem hogy angol. Meg arra mi a magyarázat hogy ahogy lement az üzlet és elköszöntünk a hirdetés teljes szövegét a képekkel együtt eltüntette. Szerinted erre mi a magyarázat? Mert szerintem egyértelmű..
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest