Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
entoni1989 #1962 üzenetére
2 év elégedettségem sikeres adás vétel után, ma szívből csalódtam ebben az oldalban ami a moderációt és az értékelési rendszert illeti. Bebizonyosodott számomra, hogy a csalóknak zöld az út, szórhatják kedvükre a negatívot, sőt ha leértékelik jogosan negatívra és ők mindösszesen bosszúból "csak azért is" alapon visszaértékelnek negatívra, akkor azt tűrnöd kell viselned kell, hogy egy csaló végett romlik az arányod, holott te tisztességesen álltál az üzlethez, részedről nem lehetett volna kifogás. Vagy egyezkedj a csalóval, hogy vonja vissza és akkor tőle is leveszik. Nos akkor felteszem a nagy kérdést, ilyen alapon mi értelme ennek az egész értékelős rendszernek, hogy ha valaki jogosan ad negatívot, annak jogtalanul visszanegatívozhatnak, mindemellett ha nekem ez nem tetszik, hogy megalapozatlanul leértékelnek, akkor vagy tűröm vagy senkinek nem lesz értékelése?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest