- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Ez így igaz! Nem hiába adtam meg a rendes nevem annó! Éppen ezért , hogy bizalmat akartam felépíteni! Ezzel nincs is baj , mert aki ismer az tudja , hogy nem szaladok el és mikor utal én garantálom , hogy másnap a kezében a csomag (úgy adom fel). Viszont had engedtessék meg nekünk , mint régi motorosok hogy ha nem kapunk bizalmat egy friss regisztrálttól , akkor ő ne követelje tőlem!
Nem is csinálok ebből gondot! Ha utal megy a csomag , ha nem utal , megmondom megértem ... visz lát!
De akkor Ő is értsen meg engem! Szerencsére mikor Én kezdtem akkor nem gondolkodtak 350-et előre utalni! Más volt a régi társaság! Felhígultunk sajnos! Az adott szónak ma már ritkán van súlya! Lejegelik és vissza mondja ... csak egyszer teszi meg nálam. Többet nem! Én is találkoztam olyannal akit átvertek. Kérdeztem ki volt az és látom 0 meg 50 napos. Ilyennek én sem mernék utalni! Senki nem ismeri még!
A legjobb a személyes tali és nincs is ezzel semmi bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest