- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Corsair90 #1148 üzenetére
Én érdemben szólok hozzá csak te nem akarod megérteni, hogy annak a pénznek búcsút inthetsz. Fogadni mernék meg se nézted a Svindlerek listáját amit linkeltem. Szinte minden nap az a téma, hogy ugyan azok a csalók csalnak folyamatosan és szinte senkit nem kapnak el közülük.
De most nem tudom mit vársz. Gyakorlatilag semmit nem tudsz arról aki átvert. Most így hogy akarsz bármit is előre lépni? Max ha van bankban nagyon jó ismerősöd akkor esetleg az állását kockáztatva megnézi neked de erre az esély nulla. Az a baj, hogy netes utalásnál nem kell a valós név csak elég a számlaszám. Így simán más más nevekkel tudnak csalni. Ugyan azzal a számlaszámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest