- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne mit tudok lépni az ügyben, hogy januárban egy haverommal találkoztam ő állítólag tőzsde tanfolyamot végzett ember.. stb Bizonygatta, hogy ez egy nagyon jó dolog, két embernek menedzsel számlát, lazán jönnek a 100 ezrek..stb Menet közben kiderült elég nagy kókler az illető, mert elég szép összeget bukott, ami nem is lenne gond, de vállalta ennek a megtérítését a beszélgetéskor. A lényeg az lenne, hogyan tudnám behajtani rajta, ha mára már a telefont sem veszi fel.. közel 700.000 forintal tartozik emiatt, papír nincs arról hogy én megbíztam meg hasonlók, szóbeli megállapodás történt, plusz telefonon beszéltünk erről ahol elhangzik, hogy vállalja akkor a negatív kereskedések visszafizetését nekem. A felvétel nincs meg, de gondolom rendőrség letudja kérni adott esetben. Szóval mit tudok tenni, kihez kell forduljak, simán rendőrségi feljelentés ? Vagy inkább ügyvéd ? A csávó neve megvan telefonszáma is, meg hogy melyik helységben lakik, (utca házszám nincs sajnos) Van valami esély megráncigáltatni a drága csalót ?
Üdv,
B
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest