- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
válasz
#64791808 #341 üzenetére
Szia.
Köszi az információkat.Anno nem tudtam, hogy ezeket is bele kell venni egy szerződésbe, még akkor kezdő voltam.
A szerződésben le van írva, hogy mit vett, hány havi részletre, mit számoltam be / mennyiért, az eladó és a vevő aláírása, szem.ig száma. Az, hogy mikor született és a lakcíme az nincs rajta. Tanúk vannak. Illetve az üzletet nem én szerveztem le, hanem egyik ismerősöm, közös gép volt, ezért sem derült ki, hogy nem múlt el 18 az üpse.Illetve hogy emlékei szerint új gépházat vett, de az használt volt, amikor megkapta kifogással nem megy semmire igaz? (Tudtommal a használt házon spórolt, de most ezt rója fel kifogásnak...)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest