Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
válasz
#64791808 #341 üzenetére
Szia.
Köszi az információkat.Anno nem tudtam, hogy ezeket is bele kell venni egy szerződésbe, még akkor kezdő voltam.
A szerződésben le van írva, hogy mit vett, hány havi részletre, mit számoltam be / mennyiért, az eladó és a vevő aláírása, szem.ig száma. Az, hogy mikor született és a lakcíme az nincs rajta. Tanúk vannak. Illetve az üzletet nem én szerveztem le, hanem egyik ismerősöm, közös gép volt, ezért sem derült ki, hogy nem múlt el 18 az üpse.Illetve hogy emlékei szerint új gépházat vett, de az használt volt, amikor megkapta kifogással nem megy semmire igaz? (Tudtommal a használt házon spórolt, de most ezt rója fel kifogásnak...)
Üdv. -
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Nekem lenne egy olyan történetem, hogy:Anno eladtam egy számítógépet, részletre. A számítógép rendben megérkezett a vevőhöz, átvette, az adásvételi szerződést aláírta, örült a gépnek. Beszámítottam egy PSP-t, kezdő részletnek. Ezután 2 részletet még utalt, igaz a második már késett. Ezek után nem tudtam elérni, csak egy évre rá. Akkor ígéretet tett, hogy utal, de az utalás nem érkezett meg a mai napig. A tag most derült ki, hogy anno kiskorú volt, amikor aláírta a szerződést, most már nem az. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest