- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok, de nem találtam jobb helyet. Felforrt az agyvizem!
Nem jogi probléma, inkább etikai, mivel nem jött létre az üzlet. X kolléga (nem én
), újonc ranggal, +1000 napos reggel, 27 + -al feltett egy hirdetést (most is aktív) egy huszon akárhány ezres termékről. Írtam neki privátban, hogy vinném a cuccot csak egy képet kérek a termékről (netes képek vannak fent)...Annyit írt vissza, hogy 'Szia!'. Mikor tegnap délután ránéztem a hirdetésre irányárként kétezerrel több szerepelt, mint eredetileg. Ráírtam, hogy nem baj, elvégre infláció van, ennyiért is kell...
. Azóta semmi reakció, pedig többször fent volt az oldalon. Egyre inkább gyanús, hogy SCAM!!! Sajnálnám, ha valakit félrevezetne, de sokat nem tehetek.
Na kiírtam magamból, lehiggadtam, elengedem...
Ha mégis van tanácsotok szívesen veszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest