- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave946
tag
Tiszteletem! Szintén így vagyok hétfő óta várom terméket... Az üzlet elején elmondtam hogy a feltétel hogy péntekre tudja biztosítani mert nekem ez a munkára is kell mert szombat munkanap dolgozom. Most itt vagyok gép nélkül alkatrészek sehol. Üzenetre smsre nem reagál vagy 5x legalább beszéltünk telefonon a héten mindig mondta holnap feladom. Kezd elegem lenni ráadásul nagyon jól értékelt eladóról van szó 650 körüli pozitív értékelés) nálam nagyon fontos amit ígér úgy legyen hisz ez volt vásárlás feltétele... Mi lenne teendő várjak türelemmel? Megértem hogy ebben időben nehéz de máshonnan amit rendeltem ramok, tápegység ide ért másnapra vagy éppen harmadnapra... Hányszor kell még felhívnom ráadásul én pénzt is utaltam rugalmas gyors legyen üzlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest