Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1950) entoni1989


entoni1989
tag

Sziasztok.

Hát engem is elért az, hogy megtévesztettek, átvertek, hiába az a több száz pozitív, vigyázzatok, vagy inkább óva intenék minden ettől az embertől lévő üzleteléssel : feketeibiza

Ajánlatot tettem neki egy telefon cserére laptopra és hogy dobok rá még 50 ezret. A laptop állítása szerint új állapotú, alig használt, minden papírokkal együtt van, hibátlan karcmentes.

Nos a valóság csere után, sajnos sötét volt és nagyon szemügyre sem tudtam venni, a laptop a csavaroknál hátlapon tiszta karc, szóval ez már egy agyonbuherált gép, de az igazán sokk mikor hazaértam elsőre nem is, csak gépelésnél látom, hogy nem magyar billentyűzet, papírok sehol és állítása szerint SN szám alapján garis, nos az SN szám sem stimmel. Szóval mondhatjuk úgy hogy ezt besz..tam :W

Furcsa mód hazaérek, ránézzek a hirdetésre, erre nem hogy full archiválva, de még a teljes szövegét és kitörölte, csak pár pontot hagyott a helyén, hogy minden nyomot megpróbáljon eltüntetni, szóval szerintem innen egyértelmű, hogy az átverés szándékos volt.

Segítséget szeretnék kérni, mert nem kis értékem van benne és ha ezt tudom bele nem megyek az üzletbe, mit tehetek jogilag?

Előre is köszönöm a segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.