- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Én előre utalással vásároltam volna SSD-t egy hardveraprós-tól.
Múlthétvégén utaltam az összeget, ami hétfőn valószínűleg meg is érkezett az illető bankszámlájára. Az én bankom visszaigazolta, és az új GIRO miatt gondolom, megérkezett. Az illető azt igérte, hogy amint megkapja a pénzt utaljas is. Sajnos nem érkezett meg a héten a termék (utalás és postát is számolva, már szerda-péntek között megérkezhetett volna).
Küldtem is neki egyszer üzenetet, hogy átment-e az utalás, nem érkezett válasz, pedig a válaszom elküldése után belépett az oldalra, aztán mégegyszer küldtem neki itt privit, de nem jelentkezett be azóta, viszont felünt az oldalon (adatlapon van bejelentkezés és feltűnés is).Mennyi időt érdemes várni a rendőrségi feljelentéssel? Se telefonszáma se emailje nincs megadva az illetőnek, igaz 4 hirdetése is fut a hardveraprón. Viszont a bankszámlaszám és ahhoz tartozó név megvan.
Tényleg azt nem tudom, hogy mennyit várjak a feljelentéssel, mert elméletben 15 pirospontja van hardveraprón, de ez a nem válaszolunk semmit és nem jelentkezünk be az igen gyanús nekem. Nem korrekt hozzállás.Előre köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest